L’EMPRESA

CRESO

Creso: assessors, gestors administratius i Corredors des de 1949

Els nostres serveis professionals es remunten al 1949. Per tant, fa més de 60 anys que estem oferint els nostres serveis a innumerables empreses de tots els sectors, amb eficàcia, serietat i professionalitat.

Un equip format per més de trenta professionals posa a la vostra disposició un servei integral, garantint que la vostra empresa es trobarà protegida en qualsevol àmbit laboral, fiscal, tributari, comptable, jurídic, mercantil, administratiu i d’assegurances. Ens caracteritzem per oferir una atenció personalitzada i adaptada a les noves tecnologies, oferint doncs un servei individualitzat i àgil.

CRESO té per missió ser una empresa organitzada, eficient, humana i tècnica en l’assessorament, tramitació i gestió empresarial, amb un servei d’alta qualitat per complir amb les expectatives dels nostres clients en quant a confiança i seguretat; i contribuir al desenvolupament professional dels nostres treballadors i de l’economia.

Som una empresa dirigida a la prestació de serveis empresarials globals, referent per els nostres clients en professionalitat, responsabilitat, eficiència, innovació i competitivitat.

Nous temps, nous serveis

El treball al llarg d’aquests anys ens avala com una empresa de reconeguda solvència i experiència.

En aquest temps hem anat adaptant la nostra empresa als últims avanços tecnològics i informàtics i això ens permet estar comunicats amb els nostres clients, la qual cosa unit a una formació continuada del nostre equip humà, ens diferencia en el nostre sector, en oferir un servei únic, integral i altament qualificat.

Volem oferir també un servei especial per a emprenedors a través del com aportem valor a l’enfocament econòmic i jurídic dels projectes, recolzant i gestionant els primers passos per engegar el negoci.

Ens involucrem en el teu projecte. T’informarem si, en l’exercici del nostre treball, observem algun aspecte que pugui ser rellevant per al desenvolupament de la teva activitat. En definitiva, un servei d’assessoria de qualitat que està garantida pels anys de treball en el sector, així com per la satisfacció dels nostres clients.